om

Hvem er jeg

Mit navn er Gudrun Elisabeth Kjær. Lige siden jeg var barn på Ribehøj ved Ribe, har jeg observeret og været nysgerrig på samspillet mellem menneskene. Jeg søgte forståelsen og det førte til, at jeg i mit voksne liv uddannede mig til kunstterapeut og har løbende igennem årene arbejdet som sådan, samt undervist i malerkunst. 


Kunsten og billederne har altid fulgt mig, men jeg begyndte først at udstille egne malerier, da jeg købte en gammel købmandsgård fra 1888 i Løgstør. Det er i dag min base for mit atelier og galleri.

 

Det helt specielle lys fra området ved Limfjorden har inspireret mange billedkunstnere, og Løgstør by rummer et livligt og blomstrende kunstnermiljø, som jeg er glad for at være en del af.


Mine egne billeder er skabt af mit indre univers, hvor jeg fortolker den vibration jeg får fra landskabet, naturen, dyrene og menneskene omkring mig. Jeg bruger min sensitivitet til at fange det usynlige lag af den aura, som alle ting udstråler. Det er  sjælen, jeg ser og sætter på lærredet.


Jeg arbejder med det sanselige og koloristiske udtryk, og anvender gerne akvarel, akryl og olie, som materiale til mine malerier. Du kan se værkerne her på siden, eller besøge mig i mit åbne atelier og galleri på havnen.Kærlig hilsen Gudrun


Foto: SFM